Αρχική
Click on the slide!

Kαλώς ήρθατε στην Carworks

Καλώς ήρθατε στην CarWorks !

Click on the slide!

Are you still behind ? try Unitronic Chipped !

Kαλώς ήρθατε στον κόσμο της ποιότητας και της απόδοσης! Καλώς ήρθατε στην Unitronic! Στην εταιρία που σας προσφέρει το πιο ομαλό, αξιόπιστο και δυνατότερο βελτιωτικό λογισμικό, σχεδιασμένο για να σας δώσει την μέγιστη οδηγική εμπειρία! Ανανεωθείτε με την ευχαρίστηση της οδήγησης. Η οδήγηση είναι απόλαυση! Αποκτήστε Unitronic τώρα!

Click on the slide!

Απελευθερώστε τις κρυμμένες δυνατότητες του αυτοκινήτου σας ! Η CARWORKS σας προσφέρει τις λύσεις ! 

 
The real GTI !
 
"Το πρώτο βελτιωμένο Golf VI GTI που βλέπουμε κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία του σπάζοντας τα χρονόμετρα !"

"Τελικά ότι και να περιμέναμε θα ήταν λίγο, αφού το Golf της CarWorks απλώς έσπασε τα χρονόμετρα. Χωρίς δράματα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, χάρη στο DSG, η μέτρηση για το 0-100km/h σταμάτησε στο πολύ εντυπωσιακό 5,3". Και οι επόμενες μετρήσεις συνέχισαν να μας εκπλήσσουν. Το 400άρι σε 13,5" και το χιλιόμετρο σε 24,2" ολοκληρώνουν το θρίαμβο που επιβεβαιώθηκε αργότερα, στο γραφείο, μελετώντας παλιότερες μετρήσεις. Αυτό το Golf είναι από στάση το γρηγορότερο προσθιοκίνητο που έχουμε μετρήσει ποτέ !"

CarWorks δεν είχε εύκολη αποστολή. Αυτό το Golf GTI έπρεπε να είναι γρήγορο αλλά παράλληλα άνετο, οικονομικό και ταξιδιάρικο. Ε λοιπόν είναι το γρηγορότερο προσθιοκίνητο που έχουμε μετρήσει από στάση, με κανονική χρήση καίει λιγότερο από το νορμάλ, και σε άνεση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνο. Κάτι μου λέει ότι τα κατάφερε."

Αυτά κι άλλα πολλά μπορείτε να διαβάσετε στο περιοδικό DRIVE που φιλοξενεί δοκιμή ενός real GTI,
tuned by Unitronic Chipped με την φροντίδα της CarWorks !

 
 
 

CarWorks


Car
Works - Performance Software & Hardware

Unitronic Chipped Athens

Λεωφόρος Ελευθερίας 34-36  -  17455 Αλιμος

Τηλ.: 210 98 222 98 , 2130 500 500 -  Fax: 210 98 28 330

Email : Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε


© 2019 CarWorks - Performance Software & Hardware